Nem szóltam előre, hogy Kaposvárra megyünk, ugyanis ez zárt körű rendezvény volt. Nagyon örültünk a meghívásnak, nagyon nagy szeretettel vártak minket. Kedvesen fogadtak, minden rendelkezésünkre állt. A nézőtér megtelt, ami azt jelenti, hogy legalább 220 ember nézte az előadást. Ez  igen szép szám. Azért büszkék vagyunk a sikerünkre, hogy ennyi ember kíváncsi arra, amit mondani szeretnénk. :)

Az mostani Szeretetnyelv csodálatos volt, én az első 3 hely valamelyikére tenném. A közönség élvezte. Az első, Tényleg szeretsz? című verset olykor alig lehetett hallani a nézők fel-felcsattanó nevetésétől. Szép, megható és mélyreható volt ez az előadás. Ám nemcsak az előadás, hanem utána a beszélgetés is. Kéri Kitty és Oberfrank Pál teljes őszinteséggel beszéltek a családjukról és munkájukról s a kettő összeegyeztetéséről, mely sokszor igen nehéz. Megtalálni az egyensúlyt, tudni hol és mikor végződik az egyik és kezdődik a másik, megoldani, hogy ne menjenek egymás rovására. Nehéz út, tele buktatókkal, nehéz döntésekkel. De ha a szeretet átfűzi az egészet, minden megoldható, minden megbeszélhető.

Mert A SZERETETET MINDENT ELTŰR, MINDENT ELHISZ, MINDENT REMÉL, MINDENT ELVISEL.

 

További képek: http://www.facebook.com/pages/Szeretetnyelv/144629942266514

 

 

 

Szerző: szeretetnyelv  2012.02.26. 18:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr114211248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása