Igen különleges alkalomból láthattuk újra a Szeretetnyelvet. Szombaton esküvőn jártunk. Az ifjú pár látta egy korábbi előadásunkat és úgy döntött a lakodalom egyik éke, a násznép ajándéka lehetne a műsor. Mi nem tiltakoztunk ellene, és óriási lelkesedéssel készültünk. A szeles időjárás, a szabadtér nem könnyítette meg helyzetünket, de felkerült a díszlet, s a mikroportok segítségével a színészeket is lehetett hallani. Annak ellenére, hogy egy esküvőn nem feltétlen színi előadásra vannak hangolódva az emberek, különösen nem egy kapcsolat mélységeire, közönségünk lelkesedése örömmel töltötte el szívünket. Az esküvő természetesen új gondolatokat is tud ébreszteni, ahogy az Ars Sacra Alapítvány tagja mondta: Még ennyi előadás után is volt olyan sor, amit mintha még soha nem hallottam volna. Új értelmet nyert ebben a közegben.

Reméljük, a pár boldog és hosszú házasság küszöbén áll, ahol egyformán fognak megélni mélységeket és magasságokat, s az évek múltával is úgy várják egymást, ahogy ezt a jeles napot is várták, s kéz a kézben győznek le akadályt s tanítják majd gyerekeiknek is a szeretet szépségét.

Éljen az ifjú pár!

Mivel én a zenét csináltam, a fotók ugyan az én gépemmel, de nem általam készültek. Kolek Ildikónak köszönhetők, melyeket facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

Szerző: szeretetnyelv  2012.05.14. 17:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetnyelv.blog.hu/api/trackback/id/tr684508250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása